www.julestads.dk Fra tv julekalenderen Jesus og Josefine Så blev der stille igen Vi fik sagt farvel til dem der kørte hjem Huset berøvet sit liv Jeg får sat mig selv og mit i perspektiv Nu er julen forbi Tak for timers hyl og skrig Sidder her alene Med det sidste af min energi I en skov af papir Den kan byttes, som man si’r Frost på alle ruder Mit fine nye ur viser kvart i fire Så blev der stille igen Jeg fik smidt mig selv herhen i sofaen Alt ånder fred og idyl Den kolde nat med stjernefryd For himlens skyld Nu er julen forbi Tak for timers hyl og skrig Sidder her alene Med det sidste af min energi Vi har grinet, vi har grædt Og jeg har spist mig mere end mæt Træet står i mørke Og jeg føler mig så træt Vi fik bragt velsignet bud Køkkenet har taget sig bedre ud I morgen skal vi i skoven Og så hjem til frokost Det ved Gud Og det var så den sidste tår Og så er det tid til dynevår Låser alle døre Og sir’ så mange tusind tak for i år Musik Matin Brygmann Tekst: Martin Brygmann Vokal: Stig Kreuzfeldt Produktion: Martin Brygmannn / David BlixComments are closed.