Julfirande på Junibacken hos Madicken. Del 1 av 1 helt avsnitt.

3 different songs from the swedish children’s programme Pippi Långstrump, with its original voices. Disclaimer: I own nothing! 1. “Mors lilla lathund” (sung by Annika) Mors lilla lathund sa: Du må tro, jag jobbar bra, fastän vet du vad; inte just i dag, jag gör det helst en annan dag. Mors lilla lathund sa: ingen kan så bra som jag, men tycker du som jag, tycker du som jag; så gör jag det en annan dag: Tra-la-la-la-la-la i morrn då ska jag knoga hela guds långa dag, ja, oj, oj, oj, vad jag ska gno. Ja och för ser du, därför så måste jag ta det väldigt lugnt idag, jo för just i dag går det inte bra, jag gör det helst en annan dag: Tra-la-la-la-la-la i morrn då ska jag knoga hela guds långa dag, ja, oj, oj, oj, vad jag ska gno. Ja, för se du mors lill lathund sa: jag gillar att jobba bra men tycker du som jag tycker du som jag, så gör jag det en annan dag. 2. “Sommarsången” (sung by everyone) Och nu så vill jag sjunga att sommaren är skön, och träden är så fina och marken är så grön, och blommorna är vackra och höet lukta gott, och solen är så solig och vattnet är så vått. Och lilla fågeln flyger i boet ut och in, och därför vill jag sjunga att sommaren är min. Och jag vill också sjunga att fjärilar är bra, och alla söta myggor dom vill jag också ha, och jag är brun om bena, precis som det ska va, och därför vill jag sjunga att bruna ben är bra. Och jag har nya fräknar och prickigt sommarskinn, och därför vill jag sjunga att sommaren är min. 3.Sjörövarfabbe (sung by pippi
Video Rating: 4 / 5Comments are closed.